Bedankt voor uw gift! 

[give_receipt]

MEDIA CONTACT

Alice Williams 

 

Hope Media Relations

press@hope-foundation.org

+1 346 195 8321 

PRESS KIT

Download .zip

 

Get the press kit that contains banners, logos and promotional materials.

PRESS GUIDELINE

Download .pdf

 

The pdf file contains a guide line to help you efficiently spread the word about us.

WE NEED SOME HELP TO

Spread the word

Huidige activiteiten 

TIKISTAN


 

Naast de activiteiten binnen onze eigen stichting, zijn we ook betrokken bij het nationaal platform Stop Moderne Slavernij. Home of Change heeft dit platform geïnitieerd en we zijn sindsdien betrokken bij gezamenlijke acties vanuit dit platform, waaronder een schrijf- en rapwedstrijd, een Loesje-campagne, de publicatie van de korte verhalenbundel ‘Geboeid‘en twee magazines om bewustwording rondom mensenhandel te vergroten. Jacqueline van Liere is sinds 2017 bestuurslid van het platform en wordt daarin ondersteund door Esther Vlot van ons team.  

In Nederland coördineren we ook de projecten Run for Change en Recht in Huis.  

Geef een gift 

We waarderen je betrokkenheid bij onze organisatie. En ook jij kunt bijdragen aan de vrijheid van een ander! Bijvoorbeeld door onze projecten financieel te ondersteunen door middel van een eenmalige of maandelijkse gift.     

Versterk ons team 

Home of Change bestaat uit een team van enthousiaste vrijwilligers. Of het nu om een eenmalige campagne gaat of langdurige betrokkenheid bij ons werk, met elkaar zetten we ons in voor de vrijheid en veiligheid van een ander. 

Kom in actie 

Houd jij van een uitdaging en wil jij zo aandacht vragen voor mensenhandel? Dan zijn we op zoek naar jou! Maar ook als jij andere passies en talenten hebt, kun je je natuurlijk voor Home of Change inzetten!