Colofon 

Copyright Home of Change 

Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag op welke wijze dan ook gewijzigd, vermenigvuldigd, overgenomen, gereproduceerd of doorgegeven worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Home of Change Nederland. Dit geldt voor zowel beeld, tekst, videomateriaal, acties en campagnes. Bij het samenstellen en onderhouden van deze website is en wordt de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd, maar de mogelijkheid bestaat dat de informatie die op deze site wordt aangeboden, niet volledig is of onjuistheden bevat. Home of Change Nederland is op geen enkele manier aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website.  

Foto’s en ander materiaal 

Als je tekst, foto’s of filmpjes van Home of Change wilt gebruiken, vragen we je een overeenkomst te tekenen, die jou verantwoordelijk stelt voor een juist gebruik van het materiaal. In deze overeenkomst staan ook juridische stappen vermeld voor het geval je de overeenkomst niet nakomt. Als je misbruikt maakt van tekst, foto’s en videomateriaal of deze onzorgvuldig gebruikt, zullen we de toestemming om foto’s en ander materiaal te gebruiken intrekken en moet je dit onmiddellijk teruggeven. Ook als je ons financieel ondersteunt en foto’s wilt gebruiken voor een website, moet je toestemming aan ons vragen.  

Fotografiebeleid 

Home of Change kiest vanwege de

veiligheid van de vrouwen en kinderen met wie we werken voor ‘anonieme fotografie’. Daardoor zul je door de manier waarop onze fotografen werken

kinderen niet direct herkennen. Tevens gebruiken we foto’s van vrouwen en kinderen die in vrijheid leven, omdat we vinden dat vrouwen en kinderen die (seksueel) uitgebuit zijn of worden niet nog eens publiekelijk ‘tentoongesteld’ moeten worden. 

Colofon

Hoofdredacteur: 

Jacqueline van Liere  

 

Fotografie: 

Foto's gemaakt voor en door Home of Change en we gebruiken legale stockfoto’s   

 

Webbouwers: 

Gerjan Vlot en Esther Vlot 

 

 

Geef een gift 

We waarderen je betrokkenheid bij onze organisatie. En ook jij kunt bijdragen aan de vrijheid van een ander! Bijvoorbeeld door onze projecten financieel te ondersteunen door middel van een eenmalige of maandelijkse gift.     

Versterk ons team 

Home of Change bestaat uit een team van enthousiaste vrijwilligers. Of het nu om een eenmalige campagne gaat of langdurige betrokkenheid bij ons werk, met elkaar zetten we ons in voor de vrijheid en veiligheid van een ander. 

Kom in actie 

Houd jij van een uitdaging en wil jij zo aandacht vragen voor mensenhandel? Dan zijn we op zoek naar jou! Maar ook als jij andere passies en talenten hebt, kun je je natuurlijk voor Home of Change inzetten! 

© 2011 - 2021 HOME OF CHANGE NEDERLAND, ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN