Doe mee! 

0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Ga jij de uitdaging aan? 

 

Het kon niet uitblijven. Nadat twee groepen onbevreesde klimmers in 2013 en 2017 namens Home of Change de Kilimanjaro bedwongen, is het tijd voor een nieuwe uitdaging: 

De Three Peaks Challenge 2019. En jawel, binnen 24 uur!  

Wat? 

Door middel van de Three Peaks Challenge bedwing jij in 24 uur de drie machtige bergen Ben Nevis (1345m), Snowdon (1085m) en Scafell Pike (978m). Door middel van fondsenwerving creëer je bewustwording voor mensenhandel en haal je bakken geld op. Zo ondersteun jij de projecten van Home of Change en draag je bij aan de vrijheid van vrouwen en kinderen.

Waar? 

De bergen liggen in Wales, Engeland en Schotland, en daar ga jij deze uitdaging aan. Wij organiseren de reis, overnachtingen, eten en een eventuele vlucht voor je. We hebben voor de klim de deskundige hulp ingeroepen van Sjoerd Venema, directeur van Kili Unlimited. Vervoer tussen de bergen wordt door de lokale beklimmingsorganisatie verzorgd. 

Wanneer? 

De klim vindt plaats van 12 tot en met 15 augustus 2019. Je kunt je aanmelden tot en met 23 december 2018. Verder hebben wij voorafgaand aan de klim 4 trainingsdagen georganiseerd zodat je goed voorbereid de uitdaging aan kan gaan en vooraf kennis kan maken met ons team en de andere klimmers. Mocht je na het lezen van het informatiepakket nog vragen hebben, kun je zaterdagavond 24 november bij ons terecht tijdens een live stream.  

Waarom? 

Omdat we ons samen met jou willen inzetten voor de vrijheid van de wereldwijd talloze vrouwen en kinderen die in slavernij leven. Voor hen bedwing je de drie bergtoppen, die symbool staan voor de landen Tajikistan, Zuid-Afrika en India, waar wij projecten hebben. Elke stap die jij zet, is een stap dichter bij een betere wereld. Een hoopvolle wereld, zónder mensenhandel en gedwongen prostitutie. Loop je mee? 

RECHT IN HUIS 

Door middel van Recht in Huis kun jij een creatieve en/of inspirerende avond organiseren om bewustwording te creëren rondom het thema mensenhandel. Hiervoor stel je jouw eigen huis open, bijvoorbeeld door een huiskamerconcert te organiseren, een kleine kunstexpositie of poëzieavond. Maar een kledingruilparty, kookworkshop of wijnproeverij zijn natuurlijk ook leuke manieren om collega’s, vrienden of familie bij je uit te nodigen. Wat jouw interesse ook heeft, je kunt het gebruiken om Recht in JOUW Huis te organiseren! 

 

Mensenhandel is een onderwerp waar niet vaak over gesproken wordt, maar het gebeurt, overal in Nederland. Dat is de reden dat we verspreid over het land mensen willen uitdagen om zich bewust te worden van dit probleem. Door middel van Recht in Huis willen we dit onderwerp meer bespreekbaar maken. 

 

Omdat ons logo en de website net vernieuwd zijn, zullen we de komende maanden het informatiepakket van Recht in Huis ook aanpassen. We gaan daarom vanaf april 2019 pas weer van start met dit project. Natuurlijk kun je je al wel aanmelden voor deze campagne. Dan zorgen wij dat je het vernieuwde informatiepakket zo snel mogelijk ontvangt.   

RUN FOR CHANGE 

Run for Change wil hardlopers bewegen om in hun directe omgeving in actie te komen voor Home of Change. Ben jij een beginnende hardloper, een evenementenloper, jogger, fitloper, gezelligheids-loper, gevorderde loper of prestatieloper? En wil jij je inzetten voor de beëindiging van mensenhandel en hedendaagse slavernij? Dan is Run for Change echt iets voor jou! 

 

Meedoen is makkelijk. Je schrijft je in voor een hardloopevenement en je beweegt je omgeving om jouw loop te sponsoren voor het goede doel: Home of Change! Je kunt je per kilometer laten sponsoren, maar natuurlijk ook per evenement. Giften kun je via je eigen bankrekeningnummer naar Home of Change overmaken, of in overleg via een iDeal-link op onze website. Wil je met een shirt van Home of Change lopen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

Do you want to Run for Change of heb je vragen? Neem dan contact met ons. 

Geef een gift 

We waarderen je betrokkenheid bij onze organisatie. En ook jij kunt bijdragen aan de vrijheid van een ander! Bijvoorbeeld door onze projecten financieel te ondersteunen door middel van een eenmalige of maandelijkse gift.     

Versterk ons team 

Home of Change bestaat uit een team van enthousiaste vrijwilligers. Of het nu om een eenmalige campagne gaat of langdurige betrokkenheid bij ons werk, met elkaar zetten we ons in voor de vrijheid en veiligheid van een ander. 

 

Kom in actie 

Houd jij van een uitdaging en heb je altijd al drie bergen in 24 uur willen beklimmen? Dan zijn we op zoek naar jou! Maar ook als jij andere passies en talenten hebt, kun je je natuurlijk voor Home of Change inzetten! 

© 2011 – 2018 HOME OF CHANGE NEDERLAND, ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN