Help mee! 

Binnenkort: Taste & See Groningen

Word coördinator

Woon je in de omgeving Groningen, vind jij het leuk om te organiseren, te overzien en te koken voor anderen en wil je bijdragen aan verandering in het leven van vrouwen die werkzaam zijn in de prostitutie?

Binnenkort: Taste & See Groningen

Word

kookvrijwilliger!

Woon je in de omgeving Groningen, vind jij het leuk om te koken voor anderen en wil je bijdragen aan verandering in het leven van vrouwen die werkzaam zijn in de prostitutie?

RECHT IN HUIS 

Door middel van Recht in Huis kun jij een creatieve en/of inspirerende avond organiseren om bewustwording te creëren rondom het thema mensenhandel. Hiervoor stel je jouw eigen huis open, bijvoorbeeld door een huiskamerconcert te organiseren, een kleine kunstexpositie of poëzieavond. Maar een kledingruilparty, kookworkshop of wijnproeverij zijn natuurlijk ook leuke manieren om collega’s, vrienden of familie bij je uit te nodigen. Wat jouw interesse ook heeft, je kunt het gebruiken om Recht in JOUW Huis te organiseren! 

 

Mensenhandel is een onderwerp waar niet vaak over gesproken wordt, maar het gebeurt, overal in Nederland. Dat is de reden dat we verspreid over het land mensen willen uitdagen om zich bewust te worden van dit probleem. Door middel van Recht in Huis willen we dit onderwerp meer bespreekbaar maken. 

 

RUN FOR CHANGE 

Run for Change wil hardlopers bewegen om in hun directe omgeving in actie te komen voor Home of Change. Ben jij een beginnende hardloper, een evenementenloper, jogger, fitloper, gezelligheids-loper, gevorderde loper of prestatieloper? En wil jij je inzetten voor de beëindiging van mensenhandel en hedendaagse slavernij? Dan is Run for Change echt iets voor jou! 

 

Meedoen is makkelijk. Je schrijft je in voor een hardloopevenement of organiseert deze zelf en je beweegt je omgeving om jouw loop te sponsoren voor het goede doel: Home of Change! Je kunt je per kilometer laten sponsoren, maar natuurlijk ook per evenement. Giften kun je via je eigen bankrekeningnummer naar Home of Change overmaken, of in overleg via een iDeal-link op onze website. Wil je met een shirt van Home of Change lopen, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

Do you want to Run for Change of heb je vragen? Neem dan contact met ons. 

Geef een gift 

We waarderen je betrokkenheid bij onze organisatie. En ook jij kunt bijdragen aan de vrijheid van een ander! Bijvoorbeeld door onze projecten financieel te ondersteunen door middel van een eenmalige of maandelijkse gift.     

Versterk ons team 

Home of Change bestaat uit een team van enthousiaste vrijwilligers. Of het nu om een eenmalige campagne gaat of langdurige betrokkenheid bij ons werk, met elkaar zetten we ons in voor de vrijheid en veiligheid van een ander. 

Kom in actie 

Houd jij van een uitdaging en wil jij zo aandacht vragen voor mensenhandel? Dan zijn we op zoek naar jou! Maar ook als jij andere passies en talenten hebt, kun je je natuurlijk voor Home of Change inzetten! 

© 2011 - 2021 HOME OF CHANGE NEDERLAND, ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN