0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Ga jij de uitdaging aan? 

 

Het kon niet uitblijven. Nadat twee groepen onbevreesde klimmers in 2013 en 2017 namens Home of Change de Kilimanjaro bedwongen, is het tijd voor een nieuwe uitdaging: De Three Peaks Challenge 2019. En jawel, binnen 24 uur!  

Wat? 

Door middel van de Three Peaks Challenge bedwing jij in 24 uur de drie machtige bergen Ben Nevis (1345m), Snowdon (1085m) en Scafell Pike (978m). Door middel van fondsenwerving creëer je bewustwording voor mensenhandel en haal je bakken geld op. Zo ondersteun jij de projecten van Home of Change en draag je bij aan de vrijheid van vrouwen en kinderen.

Waar? 

De bergen liggen in Wales, Engeland en Schotland, en daar ga jij deze uitdaging aan. Wij organiseren de reis, overnachtingen, eten en een eventuele vlucht voor je. We hebben voor de klim de deskundige hulp ingeroepen van Sjoerd Venema, directeur van Kili Unlimited. Vervoer tussen de bergen wordt door de lokale beklimmingsorganisatie verzorgd. 

Wanneer? 

De klim vindt plaats van 12 tot en met 15 augustus 2019. Je kunt je aanmelden tot en met 23 december 2018. Verder hebben wij voorafgaand aan de klim 4 trainingsdagen georganiseerd zodat je goed voorbereid de uitdaging aan kan gaan en vooraf kennis kan maken met ons team en de andere klimmers. Mocht je na het lezen van het informatiepakket nog vragen hebben, kun je zaterdagavond 24 november bij ons terecht tijdens een live stream.  

Waarom? 

Omdat we ons samen met jou willen inzetten voor de vrijheid van de wereldwijd talloze vrouwen en kinderen die in slavernij leven. Voor hen bedwing je de drie bergtoppen, die symbool staan voor de landen Tajikistan, Zuid-Afrika en India, waar wij projecten hebben. Elke stap die jij zet, is een stap dichter bij een betere wereld. Een hoopvolle wereld, zónder mensenhandel en gedwongen prostitutie. Loop je mee? 

AANMELDFORMULIER 

THREE PEAKS CHALLENGE 2019 

Geweldig dat jij de uitdaging aangaat!

 

Na jouw aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.  

*Wij doen ons werk vrijwillig, waardoor we niet elke dag onze mail kunnen checken, maar je hoort zo snel mogelijk van ons! 

© 2011 - 2021 HOME OF CHANGE NEDERLAND, ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN