Versterk ons Team

 

Home of Change bestaat uit een team enthousiaste vrijwilligers die zich naast hun werk en gezinsleven inzetten voor de vrouwen en kinderen die we hulp bieden. Of het nu om eenmalige campagne gaat of om langdurige betrokkenheid bij ons werk, met elkaar zetten we ons in voor de vrijheid en veiligheid van een ander. Wil jij ons team versterken met jouw tijd, expertise en kennis of wil je bijvoorbeeld Recht in Huis organiseren? Neem dan contact met ons op of e-mail naar info@homeofchange.nl. 

Word vrijwilliger

Home of Change bestaat uit een team enthousiaste vrijwilligers die zich naast hun werk en gezinsleven inzetten voor de vrouwen en kinderen die we hulp bieden. Of het nu om eenmalige campagne gaat of om langdurige betrokkenheid bij ons werk, met elkaar zetten we ons in voor de vrijheid en veiligheid van een ander. Wil jij ons team versterken met jouw tijd, expertise en kennis of wil je bijvoorbeeld Recht in Huis organiseren? Neem dan contact met ons op of schrijf naar info@homeofchange.nl. 

 

VACATURE

Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die ludieke en creative campagnes kunnen bedenken om fondsen te werven voor onze projecten. Spreekt jou dit aan en wil jij je professioneel en op vrijwillige basis inzetten voor Home of Change, stuur dan je CV en een leuke motivatiebrief naar info@homeofchange.nl! We zien ernaar uit om van jou te horen!  

 


New blood  

WE ZIJN REGELMATIG OP ZOEK NAAR NIEUWE VRIJWILLIGERS 

Leuke ideeen? 

HEB JE LEUKE IDEEËN? 

VERTEL ZE ONS!

Team work

LIJKT HET JE LEUK OM JE BIJ ONS TEAM AAN TE SLUITEN?  

Geef een gift 

We waarderen je betrokkenheid bij onze organisatie. En ook jij kunt bijdragen aan de vrijheid van een ander! Bijvoorbeeld door onze projecten financieel te ondersteunen door middel van een eenmalige of maandelijkse gift.     

Versterk ons team 

Home of Change bestaat uit een team van enthousiaste vrijwilligers. Of het nu om een eenmalige campagne gaat of langdurige betrokkenheid bij ons werk, met elkaar zetten we ons in voor de vrijheid en veiligheid van een ander. 

Kom in actie 

Houd jij van een uitdaging en wil jij zo aandacht vragen voor mensenhandel? Dan zijn we op zoek naar jou! Maar ook als jij andere passies en talenten hebt, kun je je natuurlijk voor Home of Change inzetten! 

© 2011 - 2021 HOME OF CHANGE NEDERLAND, ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN