0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Evelien Neeskens  

Hoi allemaal,

 

Even voorstellen: Ik ben Evelien Neeskens, bijna 45 jaar en bijna 25 jaar getrouwd met Wilco. Mama van 4 zoons en 1 dochter in de leeftijden van 10-23 jaar. Ik organiseer 1 keer per jaar een herfstfair in onze tuin, samen met 2 vriendinnen, dat is heerlijk om te doen! Vergt veel tijd en voorbereiding, maar is heel bevredigend, temeer omdat de hele opbrengst altijd naar goede doelen gaat. Verder ben ik ontdekkasteelouder op de school van de jongste, fotografeer ik tijdelijk 2 dagen in de week huizen voor het bedrijf van mijn man en doe ook de boekhouding. Enne.. ons huis moet ook gecleand en in de tuin kan ik me ook uren vermaken. 

 

13 augustus beklim ik 3 bergen in 24 uur om bewustwording te creëren voor moderne slavernij en mensenhandel en om geld op te halen zodat Home of Change vrouwen en kids een veilig thuis kunnen blijven bieden. Ik ken Home of Change via mijn zus, Jose Koole, die via, via hoorde van het mooie werk dat deze organisatie doet en zo hebben we besloten om deze sportieve uitdaging samen aan te gaan! 

 

Je ziet om je heen hoe belangrijk eigenlijk ‘gewoon huisje-boompje-beestje’ is voor een mens. Rust en veiligheid om op te groeien en je te ontwikkelen tot volwassene. Voor veel mensen in Tajikistan, Zuid-Afrika en India (de landen waar deze organisatie actief is), is dit niet zo gewoon en vanzelfsprekend en leven veel mensen in kwetsbare omstandigheden waardoor ze risico lopen om slachtoffer van mensenhandel te worden.  

 

Waarom ik mee doe: Ik vind dat het wel eens tijd wordt om uit mijn comfortzone te komen (want: niet sportief). Verder vindt ik het gaaf om dit met mijn lieve zussie te doen en vrouwen en kids een veilig huis te bieden met de opbrengst van de Challenge. 

 

Help je mee?

 

 

Evelien heeft onderstaand bedrag opgehaald voor haar Challenge:

€ 4.181,43© 2011 – 2018 HOME OF CHANGE NEDERLAND, ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN