0
Dag
0
Uur
0
Minuut
0
Seconde

Esther Vlot 

”Elena werkte vier jaar lang, zeven dagen per week, in de gedwongen prostitutie in Tajikistan. Ze werd jarenlang, dag in, dag uit, misbruikt, uitgebuit, verkracht en mishandeld. Ze zat opgesloten in een ondergronds bordeel en zag jaren geen daglicht”.  Elena is een van de (naar schatting) 40,3 miljoen mensen die wereldwijd slachtoffer zijn van mensenhandel. Een deel van deze uitbuiting vindt plaats in de seksindustrie. Elena is door Home of Change opgevangen in een Safe Home en kreeg de mogelijkheid om een vak te leren waarmee ze na haar herstel zelf geld kon verdienen en zelfredzaam werd. 

Ik ben Esther Vlot en in het dagelijks leven werkzaam voor een instituut die aandacht genereert voor de aanpak van mensenhandel door middel van onderwijs, trainingen en educatieve films op het gebied van mensenhandel. Op internationaal niveau werken we mee aan Europese projecten en geven we advies aan ngo’s en overheden. Daarnaast ben ik werkzaam als maatschappelijk werker en betrokken bij Home of Change als vrijwilliger. Dit doe ik omdat ieder verhaal mij motiveert om me in te zetten zodat meiden als Elena weer hun vrijheid en waardigheid terug krijgen. 

13 augustus hoop ik minimaal 3000 euro opgehaald te hebben en ga ik binnen 24 uur, 3 bergen beklimmen in Engeland, Schotland en Wales. Met behulp van uw/ jouw financiële bijdrage kunnen we vrouwen en meisjes zoals Elena, ook in de toekomst, vrijheid, een veilige plek en een duurzaam herstel bieden in Tajikistan, India, Zuid-Afrika en Nederland. 

Alvast bedankt voor uw betrokkenheid en support!

Esther heeft onderstaand bedrag opgehaald voor haar Challenge:

€ 3.000,00

Help mee en sponsor Esther Vlot voor haar Three Peaks Challenge: © 2011 – 2018 HOME OF CHANGE NEDERLAND, ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN